REGULAMIN KONKURSU KULINARNEGO
„SERCE NA TALERZU”
W RAMACH AKCJI CHARYTATYWNEJ „RAZEM DLA ALANA”
ORGANIZATOR:
Centrum Turystyki i Kultury w Ścinawie
I. CEL KONKURSU:
Zbiórka pieniędzy na leczenie Alana Wnuka w ramach Akcji Charytatywnej „Razem dla Alana”.
II. WARUNKI UCZESTNICTWA:
1. Konkurs adresowany jest do mieszkańców z terenu Miasta i Gminy Ścinawa.
2. Każdy uczestnik może przygotować dowolną ilość potraw.
3. Warunkiem uczestnictwa jest wypełnienie karty zgłoszeniowej i dostarczenie jej razemz potrawą 14 października 2018 r. w godz. 13.00 – 14.00 do Centrum Turystyki i Kulturyw Ścinawie przy ul. Kościuszki 1.
Karty zgłoszeniowe można składać także wcześniejw sekretariacie CTiK.
4. Potrawa musi być wykonana z użyciem darów jesieni jednego lub kilku. Mogą to być: dynia, grzyby, kapusta i inne.
5. Potrawy ocenione uczestnicy konkursu zobowiązują się sprzedać, a całość uzyskanej kwoty przeznaczyć na zbiórkę charytatywną „Razem dla Alanka” (do puszki).
6. Karty zgłoszeniowe dostępne są w CTiK oraz na stronie internetowej www.ctik.scinawa.pl
7. Termin i miejsce dostarczenia potraw na konkurs:
– 14 października 2018 (niedziela)
– od godz. 13.00 do godz. 14.00.
– Miejsce: Centrum Turystyki i Kultury w Ścinawie, ul. Kościuszki 1.
8. Udział w Konkursie oznacza wyrażenie zgody na przetwarzanie danych osobowych (imię, nazwisko, adres) i publikację, bez prawa do odrębnego wynagrodzenia, zgłoszonych do konkursu przepisów oraz zdjęć potraw konkursowych.
12. CTiK w Ścinawie zastrzega sobie prawo do wykorzystywania nagrań video i zdjęć z wizerunkiem uczestników, zarejestrowanych podczas imprezy dla własnych potrzeb promocyjnych i reklamowych oraz umieszczenie na stronach internetowych i wszystkich możliwych publikacjach, zgodnie z art.81 ust. Z dnia 4 lutego 1994r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych (tekst jednolity – Dz.U. 2017 poz. 880)
III. ZASADY KONKURSU:
1. Oceny potraw dokona Jury powołane przez Organizatora. Decyzja Jury jest ostateczna.
2. Każdy uczestnik ma obowiązek stawić się osobiście w dniu ogłoszenia wyników konkursu tj. 24 października 2018 r. . W przypadku braku obecności podczas wręczenia nagród- nagrodzony będzie mógł odebrać nagrodę w terminie 7 dni od dnia ogłoszenia wyników konkursu w CTiK, a po bezskutecznym upływie tego terminu nagroda przechodzi na własność organizatora.
3. Uczestnik wykonuje potrawę na własny koszt.
4. Organizator zapewnia stanowisko (bez obrusa) oraz talerzyki i sztućce do degustacji.
5. W konkursie przewidziane są nagrody rzeczowe oraz pamiątkowe dyplomy.
6. Ogłoszenie wyników oraz wręczenie nagród odbędzie się 14 października 2018 r. (niedziela)w Centrum Turystyki i Kultury ok. godz. 15.30.
7. Organizator zastrzega sobie prawo do wprowadzenia zmian w regulaminie.
8. Organizator nie ponosi odpowiedzialności za pozostawione przez uczestników konkursu blachy, naczynia, obrusy itp.
9. Szczegółowe informacje można uzyskać w Centrum Turystyki i Kultury w Ścinawie, ul. Kościuszki 1 oraz pod numerem telefonu: 76 845 79 17.
ABY POBRAĆ REGULAMIN KLIKNIJ W OBRAZEK PONIŻEJ
ABY POBRAĆ KARTKĘ ZGŁOSZENIOWĄ KLIKNIJ W OBRAZEK PONIŻEJ